cool web a perfektni rs- Doporucuji

Monday, October 15, 2007

Pevný disk s názvem E:

Pokud se vám druhý pevný disk zobrazuje až za CD-romkou, tak to můžete změnit v Ovládacím panelu, Nástroje pro správu (administrative tools), Správu počítače (Computer Management), storage a disk management.
Hibernace počítače
Chcete vypnout počítač, ale přitom si nechat spuštěné programy s rozdělanou prací, tak přesně pro vás je určena hybernace počítače. Když dáte vypnout počítač, tak podržte stlačený shift. Stand by se změní na Hibernate. That's it.
Závěr
Osobně si myslím, že nová okna opravdu stojí za to pořídit a nainstalovat. Tedy v případě, že si kupujete nový výkonný počítač na kterém se vám nebudou ploužit rychlostí slimáka. Nezapomeňte, že bez 256 MB paměti to opravdu nepůjde. Pokud máte na počítači nainstalované Windows 95/98/Me, nebo Windows 2000, tak více méně nemá přechod až tak velký smysl (zvláště pak u posledně jmenovaných). Hry vám pojedou pomaleji a ty obrázky ve win za to nestojí. Win XP se ale určitě časem prosadí, přeci jen to pohodlí, že když je nainstalujete máte zde nejnovější verzi například internet exploreru, novější ovladače ... stojí za to, možná...

Labels: